Platinum Team

Frisbeegolf kehittyy – Euroopan huippupelaajista ammattilaisia

 

Euroopan kärkipelaajat lietolainen Seppo Paju ja jyväskyläläinen Väinö Mäkelä valittiin ensimmäisinä tuoreeseen Prodigy Disc Platinum-ammattilaisteamiin.

 

Tiimin ensimmäisiksi jäseniksi on kutsuttu lietolainen Seppo Paju ja jyväskyläläinen Väinö Mäkelä. Paju on Euroopan ranking ykkönen, kaksinkertainen suomen mestari ja 2014 Euroopan mestari. Mäkelä on Euroopan rankingin nelonen ja nuorten Euroopan mestari vuodelta 2016.

 

“Platinum-tiimin tarkoituksena on raivata esteitä frisbeegolf-pelaajien ammattimaisen pelaamisen tieltä. Tuemme pelaajia paitsi taloudellisesti niin myös muun muassa hoitamalla pelaajien rutiiniasioita kuten kisoihin ilmoittautumisia, matkojen ja majoitusten järjestämisiä. Lisäksi pelaajakohtaisesti räätälöidään lisäpalveluita kuten pyykinpesupalvelu, asuntoetu, autoetu, kuntosalikortti ynnä muuta vastaavaa. Näillä toimenpiteillä edesautetaan pelaajien keskittymistä harjoitteluun ja kilpailuihin. Olemme kiinnostuneita laajentamaan tiimiä ja toivommekin, että Platinum-tiimin jäsenyydestä muodostuu haluttu ja, että tämä olisi omiaan entisestään lisäämään heittäjien harjoitusmotiiveja ja sitä myöden edistämään lajia, kommentoi Prodigy Disc Europen Lasse Paju.”

“Tämä on ollut unelmani ja todella vie pelaajista huolehtimisen uudelle tasolle. Kauden aikana joka viikko matkustaminen paikasta toiseen on melko stressaavaa. Platinum-tiimin edut auttavat minua keskittymään oleelliseen eli harjoitteluun ja kilpailemiseen, kommentoi uutta tiimiä Seppo Paju”

“Prodigy Disc Europen tuki on ollut aina tärkeää. Nyt kaiken taloudellisen ja käytännön tuen avulla pystyn keskittymään oman pelin parantamiseen, mutta myös keskittymään pelkästään frisbeegolfiin. Tämä on ollut unelma, joka vihdoin toteutui, kertoo fiiliksiään Väinö Mäkelä”