Team rekrytointi

Talent Team

Nämä pelaajat ovat frisbeegolfin tulevaisuus! Prodigy Disc Talent Teamiin on valittu vain lahjakkaimmat ja omistautuneimmat nuoret lupaukset. Prodigy Disc Platinum Team ja Prodigy Disc Tournament Team pelaajat toimivat näiden tulevaisuuden tähtien mentoreina auttaen heitä saavuttamaan tavoitteensa niin frisbeegolfradalla kuin sen ulkopuolellakin.

Street Team

Prodigy Disc Street Team on tarkkaan valittu yhteisö lahjakkaita ja lajille omistautuneita mies- ja naispelaajia. Nämä pelaajat on valittu edustamaan Prodigy Disc:iä ennen kaikkea heidän taitojensa, mutta myös innokkaan asenteensa ansiosta. Street Team jäsenet ovat aktiivisia seuratoimijoita, jotka kehittävät lajia ja toimivat koko yhteisön edustajina niin frisbeegolfradalla kuin sen ulkopuolellakin. Prodigy Disc arvostaa Street Team jäsenten periksiantamatonta asennetta sekä heidän panostaan lajin kehittämiseksi.

SL Team

Prodigy Disc SL Team on joukko lahjakkaita kuurourheilijoita, jotka on valittu edustamaan Prodigy Disc:a niin frisbeegolfradalla kuin sen ulkopuolellakin. Oman kilpauransa ohella nämä omistautuneet pelaajat tekevät arvokasta työtä kuurojen frisbeegolftoiminnan kehittämiseksi.

HALUAN HAKEA TIIMIIN:
Street TeamTalent TeamSL Team

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT
FRISBEEGOLF-TIEDOT

PRODIGY DISC -BRÄNDIN MAINOSTAMINENVAPAA KUVAUS / LISÄTIETOJA ITSESTÄSI

LATAA KUVA ITSESTÄSI (max size 5MB)