Prodigy Disc -uutiset

Prodigy Disc jatkaa kasvuaan – uusi tehdas, uusia tuotteita ja lisäpanostus Eurooppaan

Vuosi 2019 on ollut menestyksekäs Prodigy Disc:lle sekä kentällä että sen ulkopuolella. Yhtiön tiimipelaajien menestyksekkään kauden kruunasi Catrina Allenin naisten sarjan ja Chris Dickersonin avoimen sarjan voitot Yhdysvaltojen Pro Tour -kiertueen finaalissa. Euroopassa Väinö Mäkelä voitti Suomen Pro Tourin ja Henrik Hagman toistamiseen Ruotsin mestaruuden. Pelaajien menestyksen lisäksi yhtiössä on tehty huomattavia parannuksia tuotantoon ja markkinointiin. Merkittävä muutos on ollut yhtiön uusi tehdas.

 

Uusi tehdas

Prodigy Disc:n uusi tehdas sijaitsee Georgian osavaltiossa Appalakki-vuoriston juurella Daltonin kaupungissa. Kaupunki on tunnettu maailman mattoteollisuuden pääkaupunkina. Uusi tehdas mahdollistaa yhtiön kasvulle erinomaiset puitteet, niin tuotannolle kuin toimistohenkilöstölle. Uusien koneiden ja laitteiden myötä tuotteiden laatua ollaan voitu parantaa entisestään.

 

Kausi 2020

Tulevaa kautta odotetaan suurella mielenkiinnolla, sillä kauden menestys asettaa kovat odotukset yhtiön tiimipelaajien Core Tiimille. Voittojen ohessa tiimipelaajat ovat osallistuneet uudessa tehtaassa tuotekehitykseen ja näitä uusia tuotteita tullaan julkaisemaan vuoden 2020 aikana.

 

Entistä vahvempi Eurooppa

Vuodesta 2014 lähtien Seppo Paju sisaruksineen on edustanut Prodigy Disc Inc. -yhtiötä Euroopassa. Vuoden 2018 alkupuolella heidän yhteistyönsä Prodigy Disc Inc.:n kanssa syveni entisestään, kun he tekivät merkittävän sijoituksen tähän yhdysvaltalaisyhtiöön. Jatkumona kehitykselle Euroopan liiketoiminta on marraskuun alusta lukien siirretty uuteen, emoyhtiön perustamaan yhtiöön. Uuden yhtiön nimi on Prodigy Disc Europe Oy ja se jatkaa Euroopan liiketoimintaa ilman kuluttaja-asiakkaille näkyviä muutoksia. Työntekijät siirtyvät uuteen yhtiöön vanhoina työntekijöinä.

 

Uusi järjestely on looginen kehitysaskel viimeisen puolentoista vuoden aikana tekemistämme pääomapanostuksista Prodigy Disc -emoyhtiöön. Käytännön työskentelyssä voimme nyt keskittyä paremmin asiakkaiden palvelemiseen ja lajin kasvattamiseen. Pystymme nyt karsimaan päällekkäisiä toimintoja, meidän on helpompi yhtenäistää markkinointia sekä tuotejulkistuksia ja esim. tuotantoaikatauluissa pystymme huomioimaan Euroopan tarpeet entistä paremmin, kommentoi Ilkka Paju, Prodigy Disc Europe Oy:n hallituksen puheenjohtaja.